Ozcan Deniz se teme de divort si nu de casatorie! Ce a spus celebrul actor despre frica de separare si de ce un barbat nu trebuie sa se casatoareasca inainte de 40 de ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

Desi toata lumea il vede un burlac convis, Ozcan Deniz a dezvaluit ca nu casatoria este problema in cazul lui.

Actorul din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul" a vorbit intr-un interviu despre casatorie si divort acordat unei publicatii din Turcia. El a dezvaluit ca nu este pre tarziu sa se casatoreasca si din contra ar face acest lucru pentru ca simte ca este timpul si are si varsta potrivita.

" Zic ca e tocmai timpul. Mie nu mi se pare de bun augur ca un barbat sub 40 ani sa se aventureze in asa ceva.

intai trebuie sa se aseze din punc de vedere professional, apoi trebuie sa termine cu grijile vietii. Altfel, in acel cerc al vietii, si-ar pierde copilul si sotia. Vedeti si voi ce se intampla. E pacat de foarte multi copii. Oamenii se casatoresc si divorteaza chiar daca au copii. Dupa ce se naste copilul, nu ai cum sa divortezi. Femeia aceea iti este sotie pentru toata viata. Sa fie intr-un ceas bun.
Nu este frumos sa vezi copilul tau crescand in mainile altora. Eu nu am vreo problema cu casatoria, ci cu divortul. Sunt la varsta in are as putea tine la cel mai jos nivel probabilitatea de a divorta." (sursa Viata cu aroma de cafea)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”