Ozcan Deniz si-a adus fiul pentru prima data pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata cum a fost surprins celebrul actor alaturi de micutul Kuzey si de sotia sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2018, 15:34

Ozcan Deniz este un tatic fericit si implinit.

Actorul Tamer Levent, interpretul avocatului Garip din "Mireasa din Istanbul", a postat pe Instagram o fotografie in care apare impreuna cu regizoarea Zeynep Gunay Tan si familia Deniz.

Pentru prima data, Ozcan Deniz si-a adus fiul pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul", spre deliciul tuturor colegilor sai, care au fost de-a dreptul fascinati de frumusetea si gingasia micutului Kuzey. Celebrul Ozcan a venit insotit si de sotia sa, Feyza, care a luat contact pentru prima data cu atmosfera de la filmari.

"Bine ai venit, bebe. Incepem filmările sezonului al treilea „Istanbullu Gelin. Tu te-ai nascut la finalul sezonului al doilea, iar la inceputul noului sezon, ai venit la platouri! Ori si tu vei face filme sau vei fi ingerul care ne va purta noua noroc? Iată, ai o viata înainte. Astazi ai scris pentru noi toti, in istoricul povestilor noastre, o amintire frumoasa!", a scris actorul Tamer Levent, pe contul lui de socializare.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.