OZCAN DENIZ si-a uluit fanii cu decizia brusca de a se casatori mult mai devreme cu iubita sa FEYZA AKTAN! Carismaticul actor este nerabdator sa devina tatic si sa-si intemeieze familia mult visata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2017, 13:16
video Foto(6)

Ozcan Deniz se pregateste pentru cel mai important pas al vietii sale.

Conform unei renumite publicatii din Turcia, Ozcan Deniz si iubita lui, Feyza Aktan au decis sa se casatoreasca cu mult mai devreme decat planificasera initial. Se pare ca cei doi indragostiti isi vor uni destinele chair saptamana viitoare, in cadrul unui eveniment restrans, in prezenta rudelor si a celor mai apropiati prieteni.

"Nici vorba, din contra. Zic ca e tocmai timpul. Mie nu mi se pare de bun augur ca un barbat sub 40 ani sa se aventureze în aşa ceva.
Intai trebuie sa se aseze din punct de vedere profesional, apoi trebuie sa termine cu grijile vietii. Altfel, in acel cerc al vietii, si-ar pierde copilul si sotia. Vedeti si voi ce se întampla. E pacat de foarte multi copii. Oamenii se casatoresc şi divorteaza chiar daca au copii. Dupa ce se naşte copilul, nu ai cum sa divortezi. Femeia aceea iti este sotie pentru toata viaţa! Sa fie intr-un ceas bun.
Nu este frumos sa vezi copilul tau crescand in mâinile altora! Eu nu am vreo problema cu casatoria, ci cu divortul! Sunt la varsta in are as putea tine la cel mai jos nivel probabilitatea de a divorţa!", a marturisit Ozcan Deniz.

(sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)


 





 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.