OZCAN DENIZ si ASLI ENVER (protagonistii noului serial "MIREASA DIN ISTANBUL"), despre rolurile interpretate magistral si despre cele mai frumoase momente petrecute pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2017, 18:09
video Foto(6)

Asli Enver si Ozcan Deniz sunt doi dintre cei mai talentati si apreciati actori in Turcia.

Ozcan Deniz si Asli Enver, interpretii rolurilor principale din serialul "Mireasa din Istanbul", au vorbit despre productia care le-a adus un succes rasunator.


"Este vorba si despre dragostea mamei Esma pentru fiul ei. Exista un barbat si doua femei. Sunt situatii si psihologii diferite. In poveste, conflictul porneste de la dragostea mamei pentru fiul ei. Simt ca se va aprofunda conflictul!", a spus Ozcan Deniz.


Asli Enver a marturisit ca au emotii:  „Pot spune despre personajul Süreyya ca este foarte real. Este un pic din ce vedem pe strada, un pic din mine, un pic din regizor,un pic din telespectatorul insuşi. De aceea este foarte iubita. Noi aducem o poveste din viaţa insasi Mai mult decât explozii, acţiune, evenimente de amploare, noi venim cu naivitatea noastra care place telespectatorului!".

(sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.