Ozcan Deniz si Hatice Sendil, revedere emotionanta dupa serialul de succes "Ziua in care mi s-a scris destinul!". Uite ce burtica mare are acum actrita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 15:57

Cei doi protagonisti din "Ziua in care mi s-a scris destinul" s-au intalnit la lansarea unei piese de teatru in car ejoaca doi fost colegi din serialul difuzat la Kanal D.

Begüm Kütük si Hakan Meriçliler, cunoscuti publicului din Romania drept Defne si Yakup din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul„au avut sambata seara premiera piesei de teatru „ 1 din 1000 Dialoguri nocturne„, o comedie despre viata privata moderna sau despre cum „casatoria inseamna sa te indragostesti de nenumarate ori de aceeasi persoana.„.


De la premiera nu au lipsit colegii lor de serial, Özcan Deniz si Hatice sendil.


Hatice sendil a marturisit ca Begüm Kütük si Hakan Meriçliler ii sunt prieteni foarte buni inca din perioada serialului si este foarte curioasa cum este piesa de teatru desi, din cate ii cunoaste, presupune ca va fi una cu consistenta si energie din plin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti


De asemenea, a mai fost prezent actorul si regizorul Cansel Elçin care a spus ca este cu siguranta o piesa reusita deoarece scriitorul, regizorul si actorii sunt foarte buni.
(sursa "Viata cu aroma de cafea")

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.