Ozcan Deniz si Meryem Uzerli, la Viena! Iata cum au fost primiti de fanii lor din Austria si cum au fost surprinsi pe covorul rosu la fastuoasa gala de lansare a noului lor proiect cinematografic!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2017, 16:14
video Foto(6)

Ozcan Deniz si Meryem Uzerli au colaborat cu secces la filmarile celui mai recent proiect cinematografic "Dincolo".

Zilele trecute, Ozcan Deniz si Meryem Uzerli au ajuns la Viena, unde au participat la grandioasa gala de lansare a noului lor film, in care joaca alaturi de Asli Enver.
Actrita Asli Enver nu a reusit sa fie alaturi de colegii sai deoarece a participat in aceeasi seara la un alt eveniment important, ce a avut loc la Istanbul, Gala Premiilor Altin Kelebek, in cadrul caruia a primit distinctia de "Cea mai buna actrita".

Ozcan Deniz si Meryem Uzerli au fost intampinati cu multa caldura de catre fanii lor infocati, care au venit special pentru a-i vedea in carne si oase pe cei pe care i-au admirat in serialele de succes pe care le-au urmarit de-a lungul timpului.

Citeste si: Serialul "Steaua sufletului", distributie de exceptie! Printre actori se numara o figura legendara a cinematografiei din Turcia, Arif Erkin, cel care interpreteaza magistral, la 82 de ani, rolul batranului Mustafa Zahir, bunicul lui Seyit!

Daca Ozcan Deniz a ales sa poarte o tinuta casual, Meryem Uzerli si-a uluit fanii cu o rochie turcoaz, lunga si stralucitoare, cu alura specific turceasca, care i-a pus in evidenta silueta de zeita.

 

#Özcandeniz #ozcandeniz #MeryemUzerli #Ötekitaraf #viyana #gala @ozcandeniz @meryemuzerlimeryem @otekitaraffilm

O postare distribuită de ÖZCAN DENIZ (@ozcanfan) pe