Ozcan Deniz, surprins in pat cu Meryem Uzerli! Fotografia a fost facut publica

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2017, 10:05

Ozcan Deniz, un actor foarte iubit in Turcia si care a castigat notorietate si printre romani, fiind difuzat in serialele Kanal D, a fost surprins in pat cu Meryem Uzerli, actrita care a jucat rolul lui Hurrem.

Ozcan Deniz si Meryem Uzerli s-au fotografiat in pat. Cei doi zambesc si sunt destul de apropiati. Actrita isi tine capul pe umarul lui si nu se uita in obiectivul camerei. In schimb, el tine o mana pe ea si la unghiul in care este facuta fotografia, se pare ca, Ozcan este cel care o face.

Cei doi sunt foarte buni prieteni si acum filmeaza pentru o noua productie turceasca.
In pauza filmarilor, Ozcan si Meryem fac poza si le arata fanilor ca sunt gata sa ii cucereasa cu o poveste frumoasa. Fotografia cu cei doi a strans mii de like-uri si sute de comentarii.

Despre Meryem Uzerli
Dupa ce a parasit serialul, Meryem Uzerli s-a facut blonda, poate si pentru faptul ca roscata fiind  toata lumea ii spunea “Hurrem”, desi rolul din “Suleyman” i-a schimbat complet viata.
De ceva vreme, Meryem s-a intors in Turcia, alaturi de fetita ei care acum are trei ani. Actrita are propria gama de cosmetice, care-i poarta numele, si a fost cooptata intr-un nou serial turcesc, unde are rol principal, alaturi de Ozcan Deniz.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.