OZCAN DENIZ va deveni tata! Celebrul actor si-a vazut in sfarsit visul implinit, alaturi de iubita lui, Feyza Aktan! Iata cum a reusit relatia celor doi indragostiti sa depaseasca bariera diferentei de varsta de 20 de ani si sa se indrepte spre o casatori

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 12:47
video Foto(6)

Carismaticul Ozcan Deniz visa de mult sa-si construiasca o familie si sa devina tata.

Ozcan Deniz are 45 de ani si viseaza de multi ani, inca de pe vremea in care a avut relatia de iubire cu actrita Fahriye Evcen, sa isi construiasca propria familie si mai mult decat atat sa devina cat mai curand tata.

Cei doi indragostiti sunt impreuna de un an si se pare ca deja au hotarat sa se casatoreasca anul viitor. Cotidianul Milliyet si haberturk.com
au scris ca frumoasa Feyza este insarcinata in doua luni, iar Ozcan este foarte atent cu iubita lui si, tocmai pentru a o proteja de agitatia unei nunţi, nu se grabesc sa faca nunta.

"Vreau sa te insori! Ca tot omul! Sa ai copil! Cand vin la tine, sa nu ma intampine pisica! Copilul tau sa ma intampine! Nevasta ta sa-mi faca o cafea!… Eu pe ei sa-i îmbrăţişez.
Ce-mi pasa mie ca esti tata in film?! Ca nu-s ai tăi, nu-i pot imbratisa!"

 

:))))))oy kurban olurum.

O postare distribuită de Özcan Deniz (@ozcandeniz) pe

(sursa: posta.com.tr,

milliyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.