Ozcan Deniz va fi tata de baiat! Celebrul actor turc Ozcan Deniz, pe care il veti putea revedea la Kanal D, in serialul „Mireasa in Istanbul”, este in culmea fericirii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2017, 14:05
video Foto(5)

Ozcan Deniz, protagonistul serialului „Mireasa in Istanbul”, care va avea premiera miercuri, 8 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, va fi tata de baiat.

Desi isi imagina mereu ca va fi tata de fata, indragitul actor a avut parte de surpriza vietii cand medicii l-au anuntat ca iubita lui, Feyza Aktan, urmeaza sa ii daruiasca un baietel.


"Intotdeauna m-am imaginat tata de fata. M-a luat prin surprindere vestea ca vom avea baiat, dar sunt extrem de fericit si nu pot sa-mi doresc decat sa fie sanatos", a declarat Ozcan Deniz.

Artistul, in varsta de 45 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de un an, impreuna cu frumoasa Feyza Aktan, o „bloggarita” in varsta de 25 de ani.
Ozcan, care este obisnuit sa se afle mai tot timpul in preajma unei femei frumoase, dovada stand relatiile sale din trecut, pare ca s-a decis in privinta intemeierii unei familii.


Presa turca anunta ca cei doi indragostiti, Ozcan Deniz si Feyza Aktan se pregatesc sa-si oficializeze relatia la sfarsitul acestui an.
Ozkan Deniz a inceput pregatirile pentru marele eveniment din viata lui si a cheltuit deja peste 35.000 Euro pentru a decora vila in care se va desfasura ceremonia.
Ozcan Deniz interpreteaza rolul lui Faruk alaturi de frumoasa actrita Asli Enver, rol Sureyya, in noul serial „Mireasa in Istanbul”, care va avea premiera miercuri, 8 noiembrie, de la ora 20:00, si va fi difuzat de miercuri pana vineri, la Kanal D.


Debutul serialului o prezinta pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, absolventa de Conservator si o muziciana talentata, care debuteaza in tumultuoasa industrie muzicala. Sureyya duce o viata modesta, alaturi de matusa ei, singura ruda pe care o mai are. Sureyya se indragosteste de un chipes si bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozkan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate si nobile familii din Turcia.
Capul familiei, mama acestuia, Esma, are planuri mari pentru preferatul ei, Faruk. Femeia vrea sa ii  aranjeze fiului ei o casatorie avantajoasa. Dragostea dintre Sureyya si Faruk va fi pusa la grele incercari...

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.