Ozcan si Feyza Deniz au devenit parinti! Bebelusul lor s-a grabit si a venit pe lume cu cateva zile mai devreme si le-a adus cea mai mare fericire! "A venit miracolul meu!" Iata prima reactie a fericitului tatic, care a impartasit tuturor o imagine inedit

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2018, 12:11
video Foto(4)

Coplesiti de emotii, Ozcan Deniz si sotia lui traiesc cele mai frumoase momente.

In urma cu doar o luna, Ozcan Deniz si sotia sa asteptau cu nerabdare cel mai frumos si inaltator moment, cel al nasterii primului lor copil. Ambii parinti isi doreau cu ardoare sa isi intampine asa cum se cuvine fiul, caruia i-au ales numele Kuzey si astfel sa devina o veritabila familie.
Noaptea trecutam, Feyza Deniz a adus pe lume un baietel perfect sanatos, daruindu-i astfel sotului sau cel mai ravnit cadou, un miracol, asa cum l-a numit Ozcan Deniz.


Micutul Kuzey s-a nascut azi noapte, iar felicitarile nu mai contenesc sa curga in mediul virtual.


Asli Enver, partenera actorului din indragitul serial "Mireasa din Istanbul" l-a felicitat printre primii, inca de noaptea trecuta.


Nurgul Yesilcay, prietena buna si partenera in primul lui serial de succes, „Asmalı Konak”, dar şi din filmul „İkinci şans”, i-a scris: „Aaaay, totul se va schimba şi va fi mult mai frumos.
Să dea Dumnezeu sa creasca cu fericire si sanatate!" (sursa: Instagram; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.