OZN-ul care a ingrozit un pasager dintr-un avion! Crezi ca e real? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:24

Toate bune si frumoase pentru pasagerii unei curse comerciale!

 Avionul zbura la altitudine, fara probleme, cerul senin si unul dintre pasageri, fascintat probabil de peisaj, filmeaza pe geam cu telefonul. 

Incremeneste, insa, cand vede asha ceva. Iata doamnelor si domnilor ce apare la un moment dat pe filmarea acestui pasager. Nu trebuie sa va concetrati prea mult ca sa vedeti ca un obiect misterios zboara la aceeasi altitudine cu avionul

Apare in imagine din partea dreapta a ecranului, se indreapta in aceeasi directie cu avionul, la un moment dat, dar...
se intoarce brusc si dispare din imagini. Incredibil dar totul se intampla in 3 secunde! Cand pasagerul credea ca nu a vazut bine, obiectul misterios ii mai apare o data in fata ochilor si se deplaseaza cu o viteza uluitoare.

Ce poate sa fie acest obiect?

O jucarie teleghidata nu are cum sa fie deasupra norilor, la acea altitudine- 10 mii de metri probabil!  Un alt avion nici vorba, pentru ca obiectul zburator este foarte mic!

Desi la prima aparitie pare sa fie rotund, a doua oara misteriosul obiect are o forma aerodinamica, asemenea unui
avion de foarte mici dimensiuni. Nici macar ca un clasic OZN nu arata- asa cum am vazut in diverse imagini postate pe internet de peste tot din lume.

Nu exista doamnelor si domnilor o explicatie pentru aceasta aparitie misterioasa. Nu putem decat sa ne gandim ca ar putea fi un montaj de excelenta calitate care a strans foarte multe vizualizari pe internet.