P. Diddy, mesaj plin de aroganta pe o retea de socializare! "Tocmai am..."

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Lumea nu mai stie cum sa-si mai stranga cureaua, iar el se lauda cu banii lui!

Nu mai este niciun secret ca vedetele sunt nesabuite atunci cand vine vorba despre bani. Totusi sa pierzi cat ai zice peste un milion de dolari la zaruri, asa ceva nu prea ne-a fost dat sa auzim. Ei bine, aceasta a fost aroganta pe care a facut-o de curand Puff Diddy, celebrul rapper a carui avere este estimata undeva la 580 de milioane de dolari.

Artistul este dependent de un joc de noroc numit Craps, iar recent a fost nevoit sa scoata din buzunar nu mai putin de 1 milion de dolari, asta dupa ce a pierdut in fata

colegului sau de breasla, Rick Ross! P. Diddy nu numai ca nu a fost deloc afectat de disparitia din conturi a colosalei sume, dar s-a mai si laudat cu asta, prin intermediul unui mesaj pe Twitter. „ Tocmai am pierdut un milion de dolari”, a scris cantaretul.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16735905/1/media-138030306553484300.jpg##VIDEO80744##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.