„Păcat că dai o căsnicie de atâția ani, pe ce?! Gândește-te mai bine”. Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer l-ar fi părăsit pe Dinu Maxer. Acuzații grave din partea internauților

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2023, 16:46

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, după aproximativ două decenii de relație, iar, acum, la doar o zi distanță, s-a aflat că un bărbat ar fi intervenit între ei, el fiind principalul vinovat pentru cele întâmplate.

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după doi copii și aproximativ două decenii de relație, dar problema se pare că ar fi un bărbat, care ar fi intervenit între ei, după părerea internauților.

Deea Maxer și Dinu Maxer ar divorța din cauza unui bărbat

Deea Maxer și Dinu Maxer divorțează, iar anunțul la care nimeni nu se aștepta a fost făcut ieri, 28 martie.

Astăzi, la doar o zi distanță, s-a aflat că un bărbat ar fi responsabil pentru ruptura dintre ei.

Au făcut anunțul și nu au mai spus nimic pe baza acestui subiect, ceea ce lasă loc de foarte multe interpretări, mai ales că niciunul dintre ei nu dădea de înțeles că aici se va ajunge, după 18 ani de relație.

Internauții au început imediat să reacționeze, după ce foștii parteneri au postat, pe conturile lor de Instagram, că divorțează, iar unii dintre ei au acuzat-o pe Deea Maxer că divorțează de Dinu pentru un alt bărbat.

Deea Maxer și bărbatul respectiv, care profesează ca doctor, ar avea o relație și ar nu ar fi doar prieteni.

Citește și: Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani

Mai mult decât atât, aceeași persoană susține că Deea Maxer și-a schimbat comportamentul în ultima perioadă, de când a devenit imaginea unui brand de îngrijire personală, ceea ce nu le-a făcut deloc plăcere celor care o știu de mai mult timp.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul”, a fost comentariul lăsat de un internaut.

Deea Maxer nu a scăpat de critici, după ce a anunțat divorțul

Așa cum era de așteptat, nu puține au fost persoanele care au criticat-o pe Deea Maxer pentru decizia de a divorța, deși motivul real al despărțirii nu a fost dezvăluit nici de ea și nici de Dinu Maxer.

Bineînțeles că, după ce au postat mesajul prin care anunță separarea, cei doi au primit mesaje și comentarii prin care au fost puși la zid pentru ce au decis să facă, așa că, în această dimineață, Deea Maxer a postat câteva mesaje care sumarizează ultimele ore.

Citește și: Cum vorbea Deea Maxer despre nunta cu Dinu Maxer, cu două luni înainte să se despartă. Fanii și-au dat seama că se întâmpla ceva: „Aș fi schimbat tot”

„Gura lumii numai pământul o astupă”, semn că mesajele și comentariile negative la adresa lor nu au fost deloc puține, cu toate că ambii au cerut discreție în ceea ce privește noile schimbări cu care trebuie să se acomodeze.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?