Pacient la Istanbul! Mihai isi rezolva problemele dentare in Turcia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Mihai, un tanar care se confrunta cu probleme de natura stomatologica, a vorbit despre experienta pe care a avut-o ca pacient al unei clinici din Istanbul.

"Pe tot parcursul detartrajului doamna doctor a vorbit cu mine. M-am simtit foarte bine, foarte relaxat, nu am avut niciun fel de problema. Asistentele sunt foarte zambarete si dragute. Sunt foarte increzator in rezultatul pe care il voi avea la final. Domnul doctor si echipa lui au dovedit ca sunt profesionisti. Cred ca acesta este un lucru foarte important pentru toti pacientii care vor sa aiba parte de un tratament profesionist si foarte bun.

Sa fie tratati prieteneste si cu incredere de catre doctori si echipele lor".

Tanarul a adaugat ca a fost multumit de felul in care a lucrat medicul si ca este increzator ca rezultatul final va fi cel dorit.

"Despre detartraj pot sa va zic ca doamna doctor a lucrat foarte usor, m-am simtit relaxat, nu mi-a fost teama si dansa, la randul ei, este o buna profesionista, la fel ca si domnul doctor.
Sunt sigur ca ma voi simti foarte bine in continuare, ma voi simti foarte relaxat, pentru ca domnul doctor imi ofera incredere. In continuare tratamentul va consta in repararea cariilor, tratarea acestora. Voi avea parte de un tratament bun. Am mai stat putin de vorba cu el, mi-a spus ca ma va programa pentru o alta zi in care vom continua tratamentul".

Vacanta si terapie, un reality show medical, poate fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:45, numai la Kanal D.

##VIDEO105543##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta