Pactul pe care Valentina Pelinel și Cristi Borcea l-au făcut pentru a evita discuțiile în cuplu. Cum reușesc cei doi să treacă peste momentele dificile: „Las mai mult de la mine”

Autor: Silvia Cirstea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea 

Sursa: Facebook

Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea, pentru a evita neînțelegerile în cuplu. Vezi mai jos ce mărturisiri neștiute a făcut abia acum vedeta!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, foarte puțini oameni știu detalii importante din căsnicia lor. Vezi mai jos ce pact au făcut pentru a evita discuțiile în cuplu și cum se înțeleg la cinci ani de la căsătorie. Iată ce mărturisiri neștiute a făcut fostul fotomodel!

Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de ani de zile, iar în anul 2018 și-au unit destinele în fața altarului. Din căsnicia lor fericită a rezultat și trei copii, care le umple sufletele de bucurie și le aduc împlinire la fiecare pas. De-a lungul anilor, cei doi au preferat să păstreze discreția și să nu ofere prea multe detalii din intimitate. Tocmai de aceea, mulți fani se întreabă cum reușesc cei doi să păstreze flacăra iubirii aprinsă și după atâta timp.

Ei bine, răspunsul la această întrebare l-a oferit chiar fostul fotomodel, în cadrul unui interviu recent. Se pare că pentru o căsnicie fericită și pentru a evita micile neînțelegeri, cei doi soți au făcut un pact. Mai exact, ei și-au promis unul altuia că, indiferent de situație și momente tensionate, nu se vor băga la somn supărați. Astfel, frumoasa blondină și partenerul ei de viață vorbesc deschis și țin cont de faptul că succesul unei relații fericite este comunicarea.

De asemenea, blondina mărturisește că au învățat să lase orgoliile deoparte și să se înțeleagă reciproc, mai ales că stresul și grijile sunt la orice pas.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are

nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul.”, a mărturisit Valentina Pelinel, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Tot în cadrul aceluiași interviu, fostul model a subliniat faptul că nu este ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea, având în vedere că acesta are o mulțime de responsabilități și nouă copii de care are grijă.

Tocmai de aceea, ei au ajuns să se înțeleagă reciproc și să vorbească deschis atunci când intervin mici certuri sau supărări.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva.

Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva.”, a mai spus frumoasa blondină, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: De ce Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au separat bunurile înainte de căsătorie. Decizia care a stârnit multe controverse. Fostul model a spus adevărul

Valentina Pelinel, despre lucrurile pe care le apreciază cel mai mult la soțul ei: „E un om foarte bun la suflet”

În cadrul aceluiași interviu, Valentina Pelinel a fost extrem de sinceră și a spus fără rețineri ce apreciază cel mai mult la partenerul ei de viață. Ei bine, aceasta a dat de înțeles că tatăl copiilor săi are multe calități, însă ceea ce apreciază ea cel mai mult la afacerist este faptul că are un suflet bun. Totodată, vedeta subliniază că soțul ei este un om foarte direct și sincer, astfel că spune de fiecare dată lucrurilor pe nume. Pe lângă aceste calități, Valentina Pelinel spune despre partenerul ei că este un bărbat care își păstrează cuvântul și promisiunile mereu.

„Cristi e un om foarte bun la suflet. E, de asemenea, foarte direct. Spune lucrurilor pe nume. Uneori rămâi șocat, că ți le zice drept în față. Nu doar mie, la toată lumea, dar așa e corect să fie. Nu e fals, ce are de spus îți mărturisește. În plus de asta, la el cuvântul e cuvânt. Dacă s-a înțeles ceva cu cineva, fie că e o relație de afaceri sau de prietenie, cuvântul e literă de lege. Asta e foarte important, să ai cuvânt. Dincolo că îl iubesc eu, că e soțul meu, și normal că îl văd cel mai frumos și cel mai important, el chiar e un om cu suflet mare, care nu fuge atunci când ai nevoie de el.”, a mai precizat Valentina Pelinel, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Valentina Pelinel, totul despre relația cu Cristi Borcea: ”În fața copiilor nu am plâns niciodată” Ce spune vedeta despre soțul său

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?