„Păi și când te măriți cu mine? ” Iubita lui Jador, nervoasă pe străzile din Stuttgart. De la ce a pornit totul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 apr 2024, 04:10

Jador și Alexandra Dobbia

Sursa: Facebook- Jador

Jador și Alexandra Dobia s-au aflat pentru câteva zile la Stuttgard, acolo unde manelistul a făcut cunoștință cu prietenii iubitei sale. Însă un mesaj primit de artist a făcut-o Alexandra să aibe o criză de nervi.

Jador și iubita lui au petrecut mult timp împreună, au mers la cumpărături, dar au discutat și despre căsătorie. Artistul este extrem de fericit alături de Alexandra Dobbia și ar vrea să se căsătorească cât mai repede.

Alexandra nu vrea să se căsătorească cu Jador

Întrebată de Jador când de vor căsători, Alexandra i-a dat un răspuns ce l-a pus pe gânduri pe manelist, acesta având o discuție serioasă cu iubita lui.

Când termin toate studiile, eu nu mă mărit acum. De ce mă grăbesc? Prima dată trebuie să termin tot. Nu mă grăbesc”,  a spus Alexandra Dobbia.

Citește și: „E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

Alexandra Dobbia și Jador au mers la cumpărături, nu oricum, ci cu autobuzul, iar artistul a fost foarte încântat de plimbarea făcută.

Un mesaj primit de Jador a zdruncinat liniștea din cuplul său și a stârnit gelozia iubitei sale.

Citește și: „Aleasa mea”. Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui! Cântărețul este în culmea fericirii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubita lui Jador a recunoscut că artistul o i-a cu vorba: „Tu mă iei cu vorba, ești haladit, eu nu le am așa cu vorbele, eu sunt cu faptele”, a spus aceasta.

Alexandra a fost iritată de faptul că Jador petrece prea mult timp pe telefon

Cei doi au mers să mănânce, însă mesajul primit de Jador a enervat-o pe iubita sa.

Aceasta a stat supărată pe tot parcursul mesei și nu a vrut să vorbească cu iubitul său.

Citește și: „Claudia a fost îndrăgostită de Jador”. Armin Nicoară a spus adevărul despre soția sa, la mai puțin de un an de la nuntă. Claudia Puican a avut o afinitate pentru manelist

Jador a încercat să afle de ce este supărată, iar Alexandra s-a arătat revoltată de faptul că a lăsat-o să aștepte în timp ce el era focusat pe telefon.

În cele din urmă, cei doi îndrăgostiți au dat masa de la restaurant, pe un picnit în iarbă.

Citește și: Jador se teme de ce este mai rău: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”. Artistul urmează să lanseze ultimele sale melodii

Spre sfârșitul zilei, Alexandra i-a făcut cunoștință lui Jador cu prietenii ei din Stuttgart, iar artistul s-a înțeles foarte bine cu aceștia.

Artistul nu a stat pe gânduri și a aprins grătarul: „Le-am făcut grătar cu ceafă”.

Jador s-a relaxat în brațele iubitei sale după o zi lungă petrecută în compania prietenilor ei.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.