Ei....dar sa ne intoarcem la reteta. Aluatul se framanta bine pret de 20 de minute, iar apoi se lasa la dospit vreo doua ceasuri.
Iar in timp ce vreascurile trosnesc in cuptor, aluatul este transformat in 6 paini rotunde de toata frumusetea.Intr-o clipa, mingile de aluat sunt asezate pe frunze de varza cruda si asezate cu grija in cuptor.
Pret de doua ore paine se rumeneste in voie in cuptorul pe vatra, pentru ca la sfarsit saIar acum sa notati cu atentie ingredientele de care aveti nevoie: carne de vita, ceapa, cartofi, ardei...
Odata incins uleiul din ceaun e randul cepei si al ardeilor tocati marunt sa se perpeleasca la foc incins, urmeaza cartofii si carenea care se stropesc din abundenta cu supa de vita. Trei ceasuri dureaza pana cand carnea de vita se fierbe si devine frageda. Se adauga cu grija toate celelalte condimente. La sfarsit se adauga cu grija si celebrele