Testurile prind forma in curtea de la tara si, imediat, painea intra la odihna sub jarul incins! George este un tanar student de 23 de ani care s-a gandit sa impleteasca traditia cu afacerea. Are camara ticsita cu taesturi, acele cuptoare in care bunicii nostri coceau painea. Gata uscate, „carapacele” din lut se odihnesc una peste alta. Din cand in cand, George le mai arunca o privire. Este mandru pentru ca sunt trudite de el!
Crescut pe prispa bunicilor, George a facut primul test pentru painea framantata in casa in urma cu un an.
##VIDEO134202##
Fara sa stea pe ganduri, tanarul inimos a-nceput sa se „joace” cu lutul, in curtea in care a crescut. „ Atunci cand i-am facut bunicii, nu puteam sa fac o cantitate fixa pentru testul respectiv si am facut mai mult material.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Vestea s-a-mprastiat rapid, iar George a inceput sa fie cautat de romanii nostalgici dupa painea facuta in test oltenesc.
Mentalitate tot mai raspandita printre romani! Asa se face ca George primeste tot mai multe comenzi. Iar odata cu el, parca pleaca si aroma painii calde.