Paine umpluta, evantai

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 14 oct 2020, 18:30

Cost estimativ: 35 lei pentru 3-4 persoane

 

Ingrediente
O franzela
300 g cascaval
250 g sunca sau bacon
O  rosie
Un ardei gras
Sare, piper, ulei de masline, ierburi aromate
Mod de preparare
Se taie painea felii, avand grija sa nu se patrunda pana la baza si atunci cand se va deschide, sa ramana ca un evantai.
Intre feliile de paine, se pun felii de sunca, cascaval, ardei, rosii, apoi se asezoneaza, se presara ierburi aromate, se picura putin ulei de maline si se inveleste in folie
de aluminiu.
Se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 20 minute, iar in ultimele 5 minute se desface din folie pentru a capata o crusta frumoasa, aurie.

Ingrediente

O franzela
300 g cascaval
250 g sunca sau bacon
O  rosie
Un ardei gras
Sare, piper, ulei de masline, ierburi aromate


Mod de preparare

Se taie painea felii, avand grija sa nu se patrunda pana la baza si atunci cand se va deschide, sa ramana ca un evantai.


Intre feliile de paine, se pun felii de sunca, cascaval, ardei, rosii, apoi se asezoneaza, se presara ierburi aromate, se picura putin ulei de maline si se inveleste in folie de aluminiu.
Se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 20 minute, iar in ultimele 5 minute se desface din folie pentru a capata o crusta frumoasa, aurie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”