Paine umpluta! Reteta delicioasa gata in 4 pasi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 07:30

Reteta aceasta de paine umpluta te cucereste pe loc! Trebuie sa o faci si tu macar o data.

Ingrediente:

4 painite mici, rotunde
4 felii de sunca
4 oua la temperatura camerei
100 gr branza mozzarella data pe razatoare
1 lingura de patrunjel, proaspat tocat (optional)

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Taie cate un capacel din fiecare painita si scoate miezul (pastreaza-l pentru alta reteta).
3.

Pune in fiecare painita cate o felie de sunca, apoi sparge cate un ou si acopera cu cate 2 lingurite de mozzarella si putin patrunjel.
4. Pune capacele inapoi peste painite, inveleste-le in folie si baga-le in cuptor pentru 10, pana la 15 minute. Serveste-le imediat.

Descopera mai multe retete simple si delicioase pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri: