„Până la sfârșitul timpului”. Sorin și Nicoleta de la „Casa iubirii”, apariția care a surprins toți fanii: „Casă de piatră”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 feb 2023, 23:43

Sorin și Nicoleta de la „Casa iubirii”, apariția care a surprins toți fanii 

Sursa: Instagram Sorin Rus / Captură TikTok citychic_boutique - colaj Kanal D

Recent, Sorin și Nicoleta, foștii concurenți ai emisiunii „Casa iubirii”, au apărut într-o ipostază care i-a bucurat pe toți admiratorii lor.

Sorin și Nicoleta, foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, au format în emisiune cel mai puternic cuplu din casă. După încheierea emisiunii și după ce Sorin a fost câștigător, cei doi porumbei și-au continuat frumoasa relație acasă și pare că se înțeleg pe zi ce trece mai bine.

Sorin și Nicoleta de la „Casa iubirii”, apariția care a surprins toți fanii

Sorin și Nicoleta de la „Casa iubirii” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi s-au cunoscut în emisiune și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. Atât în emisiune, cât și după terminarea acesteia, cei doi foști concurenți au permis oamenilor să vadă cât de mult se iubesc unul pe celălalt. După finalizarea emisiunii, Sorin și Nicoleta și-au continuat relația și planurile de viitor.

După ce s-au mutat împreună, fanii lor nu s-au putut abține să nu se întrebe când vor face și un pas mai mare, precum căsătoria.

Citește și: EXCLUSIV! Sorin a dat cărțile pe față și a spus totul despre prietenia cu Flavius: ”Am înțeles că nu vrea să mai audă de mine” Ce l-a determinat pe Flavius să se îndepărteze de câștigătorul primului sezon Casa Iubirii

Recent, Sorin și Nicoleta au apărut într-o ipostază care a pus pe jar fanii! Într-un videoclip postat pe TikTok, Nicoleta, îmbrăcată într-o rochie albă, cu un buchet de trandafiri roșii în mână, se afla la brațul lui Sorin, îmbrăcat într-un costum de mire negru, cu o cămașă albă. Totuși, cel mai de preț accesoriu al celor doi foști concurenți din „Casa iubirii” a fost zâmbetul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii nu au întârziat să tragă concluzii despre ce se întâmplă dintr-un singur videoclip. Mulți oameni au crezut că Nicoleta și Sorin s-au căsătorit, ba chiar le-au urat și „Casă de piatră”, iar alții și-au dat seama că este vorba doar despre un eveniment la care participă cei doi, cu ocazia sărbătorii de Valentine's Day.

Citește și: Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Admiratorii cuplului au intrat la bănuieli și din cauza melodiei alese: „Până la sfârșitul timpului// Ești tot ce am nevoie, iubirea mea”, spun versurile cântecului care însoțește videoclipul de pe TikTok.

@citychic_boutique Arad, best destination for Valentine's Day❤❤❤❤❤❤❤ @N I C O L E T A 🕊 @Sorin Rus @Casa Iubirii @KANAL D România #arad #romania #aradcity #valentinesday #casaiubiriiromania #fypシ゚viral #lovestory #fyp #viral #misiuneatiktok #5pasidebine #loveisintheair❤️ #pentrutine ♬ Valentine- Jim Brickman & Martina McBride

Reacțiile fanilor Nicoletei și ai lui Sorin

Videoclipul în care apar Sorin și Nicoleta a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 11,6K aprecieri și 145 de comentarii. Fanii nu s-au putut abține și au vrut să lase o urare de bine pentru cuplul despre care au crezut că s-au căsătorit, deși nimic nu a fost anunțat oficial.

„Felicitări, Sorin și Nicoleta! Să fiți fericiți! Casă de piatră!”, „Felicitări, sunteți foarte frumoși”, „Casă de piatră și multă fericire unul lângă celălalt”, „Foarte frumoși! Iubiți-vă mult”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor cuplului din sezonul 1 al emisiunii „Casa iubirii”.