Pana si cei mai mari inventatori ai lumii ar fi invidiosi de gaselnita unor pensionari din Timis! Uite in ce se scalda pe timp de canicula

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 02:15

Pentru ca locuiesc in plin camp si n-au nici bani sa mearga la mare, iata ce solutie au gasit sa se racoreasca. Intreg satul a fost invitat la inaugurare.

N-au vazut Mamaia si Saint-Tropezul ce-au vazut ulitele din Peciu Nou, in toiul arsitei. Satui de canicula, nea’ Ioan si nea’ Nelu si-au scos slipii de la naftalina si s-au pus pe treaba. Ei, dar sa nu credeti ca si-au facut bagajele sa plece la mare. Au chemat marea la ei. Proaspata, agitata si la covata.

Cu trupurile infierbantate bine la cele 40 de grade, s-au scaldat banatenii nostri ca pe vremea lui Ludovic al XIV- lea.

Mai intai, Regele Soare, apoi supusii.

Dupa ce au tras o balaceala in covata, pensionarii au iesit pe strada, sa vada toata lumea minunea. Si nu oricum, ci cu prosopul fluturand pe umeri si cu briza satului in fata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O jumatate de

ceas s-au zbenguit, ca flacaii, in valurile facute de remorca, mai ceva ca-n cele de pe mare, in plin cod rosu.
Dupa o tura de sat si o balaceala pe cinste, parca si pofta de mancare e alta. Taman bine au ajuns acasa, ca sotia inventatorului i-a si intampinat cum se cuvine: cu un ospat pe cinste.

Mai in gluma, mai in serios, satenii au recunoscut cu mana pe inima ca, in covata, s-au simtit ca pestele in apa.

Iar asa rasfat, nici la SPA n-au pomenit. Tocmai de aceea, au de gand sa faca urmatorul pas: sa breveteze piscina pe roti!

 

Taguri: