Pandispan cu cirese

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 08 oct 2020, 19:45

Cost estimativ: 30 lei pentru 8-10 persoane

 

Pandispan cu cirese
Cost estimativ: 30 lei pentru 8-10 persoane
Ingrediente
8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri cu varf de faina
O portocala
O lingurita extract de vanilie
500 g cirese fara samburi
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se albesc.
Se adauga coaja de portocala si vanilia.
Se bat albusurile spuma, iar cand sunt ferme si nu curg din bol, se incorporeaza crema de galbenus.
Se adauga faina in ploaie, amestecand cu o spatula si avand grija sa se pastreze textura spumoasa.
Se toarna intr-o forma cu fund detasabil, tapetata cu hartie de copt, se pun ciresele deasupra si se da la cuptor la 180 grade, timp de 30-40 minute.

Ingrediente

8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri cu varf de faina
O portocala
O lingurita extract de vanilie
500

g cirese fara samburi


Mod de preparare


Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se albesc. 
Se adauga coaja de portocala si vanilia. 
Se bat albusurile spuma, iar cand sunt ferme si nu curg din bol, se incorporeaza crema de galbenus. 
Se adauga faina in ploaie, amestecand cu o spatula si avand grija sa se pastreze textura spumoasa.
Se toarna intr-o forma cu fund detasabil, tapetata cu hartie de copt, se pun ciresele deasupra si se da la cuptor la 180 grade, timp de 30-40 minute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta