Pandispan cu mure

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

Racoritoare si plina de savoare!

Ingrediente:

Mure 500 g

Faina 400 g

Oua 6 buc

Ulei 60 g

Zahar 300 g

Bicarbonat 5 g

Praf de copt 5 g

Coaja de lamaie 20 g

Esenta de vanilie/rom 10 ml


Mod de preparare:


* Se separa galbenusurile de albusul de ou

* Albusul de ou se bate spuma, se adauga zaharul sub forma de ploaie si galbenusurile unul cate unul

* Se adauga 200 g de faina, apoi praful de
copt si bicarbonatul stinse in prealabil cu zeama de lamaie

* Se completeaza cu restul de faina, se adauga mirodeniile si uleiul

* Compozitia astfel obtinuta se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se aseaza murele pe toata suprafata tavii

* Se introduce in cuptor pentru 30 min la o temperatura de 200 grade

* Se serveste pudrata cu zahar




 

Taguri: