Pandispan cu prune

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:06

Cost estimativ: 10 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

6 oua
6 linguri de zahar vanilat
6 linguri de faina
½ kg de prune


Mod de preparare

Varianta 1
Se bat ouale bine cu zaharul pana devine o crema omogena si volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se adauga faina si se mai amesteca putin.
Se pune intr-o forma tapetata cu ulei si se asaza cu grija prunele (fara samburi) deasupra lasandu-le sa se scufunde usor.

Se da la cuptorul incins la 170-180°C timp de 45-50 minute pana devine auriu la suprafata.
Se verifica cu o scobitoare ce se infige in mijloc si care trebuie sa iasa uscata.

Varianta 2
Se bat albusurile spuma cu zaharul exact ca pentru bezea. Separat galbenusurile se bat usor pana se omogenizeaza, se adauga usor peste albusuri, apoi in ploaie se pune si faina incorporand usor toata compozitia.

Se coace la fel ca la prima varianta, iar prunele se asaza la fel ca la prima varianta.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.