Pandispan rosu cu visine si lamaie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:53

Cost estimativ: 15 lei pentru 8 persoane


Ingrediente

8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri de faina
1 lingura de extract de vanilie
1 coaja de la 2-3 lamai
250 g visine fara samburi


Mod de preparare

Separati albusurile de galbenusuri.
Bateti albusurile spuma apoi continuati sa bateti cu 7 linguri de zahar pana se intaresc ca pentru bezea.

Bateti galbenusurile cu 1 lingura de zahar, coaja asa de lamaie si extractul de vanilie pana se albesc, apoi incorporati-le cu grija in compozitie.
Adaugati 6 linguri de faina cu grija sa pastrati consistenta spumoasa.
Intr-un blender sau robot blendati visinele, amestecati-le cu 2 linguri de faina, apoi incorporati-le uniform in pandispan.
Dati la cuptorul incins la 180°C timp de 30 minute intr-o tava tapetata cu foaie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Lasati sa se raceasca si taiati in bucati consistente.





 

Taguri: