Ingrediente
8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri de faina
1 lingura de extract de vanilie
1 coaja de la 2-3 lamai
250 g visine fara samburi
Mod de preparare
Separati albusurile de galbenusuri.
Bateti albusurile spuma apoi continuati sa bateti cu 7 linguri de zahar pana se intaresc ca pentru bezea.
Bateti galbenusurile cu 1 lingura de zahar, coaja asa de lamaie si extractul de vanilie pana se albesc, apoi incorporati-le cu grija in compozitie.
Adaugati 6 linguri de faina cu grija sa pastrati consistenta spumoasa.
Intr-un blender sau robot blendati visinele, amestecati-le cu 2 linguri de faina, apoi incorporati-le uniform in pandispan.
Dati la cuptorul incins la 180°C timp de 30 minute intr-o tava tapetata cu foaie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Lasati sa se raceasca si taiati in bucati consistente.