Pandurii, cu un portar de 16 ani la meciul cu Reşiţa

Autor: B.M.
Pandurii, cu un portar de 16 ani la meciul cu Reşiţa

Pentru că nu a putut transfera jucătorii pe care spera să-i împrumute de la FCSB şi Rapid, aceştia revenind deja la echipele cu care se aflau sub contract, Pandurii are mari probleme mai ales în ceea ce priveşte poarta.

Pentru meciul cu CSM Reşiţa, programat sâmbătă, de la ora 17:00, Pandurii mai are un singur portar valid. După ce Mihai Cotolan şi Iulian Dinu au plecat în iarnă, echipa gorjenă spera să-i legitimeze pe Cătălin Iovicin (Bega Timişoara) şi Alexandru Achiriloaei (Rapid), dar nu a reuşit.

În această situaţie, Pandurii va miza doar pe juniorul Alexandru Krupenschi, de doar 16 ani, chemat la echipa de seniori de câteva săptămâni.

Singurul portar din lotul actual, Alexandru Opriţa, care n-a apărat niciun minut în prima parte a sezonului, a luat cartonaş roşu la finalul partidei de la ASU Politehnica Timişoara, în minutul 90+7, din postura de rezervă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește mai mult pe Pandurul https://bit.ly/2uiydnL

 

Taguri:

Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.