PANICA in Marea Neagra. Cinci marinari aflati la bordul pescadorului „Cormoran 2” au ramas in voia valurilor dupa ce motorul s-a defectat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 11:45

Doua nave militare si un elicopter PUMA au fost trimise sa-i salveze. Iata imagini surprinse in timpul operatiunii!

O cursa contracronometru s-a desfasurat in aceasta dimineata in largul Marii Negre. Cu motoarele si radio-ul defecte, marinarii de la bordul pescadorului „Cormoran 2” nu au putut sa isi anunte superiorii de probleme.

Armatorul pescadorului a realizat abia aseara ca ambarcatiunea are o problema, dupa ce nava nu a revenit in port, asa cum ar fi trebuit. Nici macar radarele portuare nu reuseau sa o gaseasca, asa ca autoritatile au fost trimise, initial, catre coordonate gresite.

Cand au realizat ca nu reusesc sa dea de urma celor 5 pescari, salvatorii au cerut sprijinul armatei. Doua nave si un elicopter au plecat, imediat, pe Marea Neagra. Zona unde se banuia ca s-ar putea afla pescadorul a fost scotocita mai bine de trei ore. Nava a fost, in cele din urma, reperata la aproape 100 de kilometri distanta de Constanta.

Cand au urcat la bordul navei, militarii au aflat ca pescarii au incercat sa isi repare singuri defectiunile, dar nu au reusit.

Din fericire, niciunul nu era ranit atunci cand au fost gasiti. In aceasta noapte vor ajunge, in sfarsit, la mal, dupa ce vor fi tractati de o alta ambarcatiune, a Autoritatii Navale Romane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133799##