PANICA intr-o localitate din Giurgiu! Un avion de mici dimensiuni a aterizat FORTAT pe camp

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 23:35

Panica intr-o localitate din judetul Giurgiu! Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp din cauza unor probleme la motor.

Cum a reusit echipajul sa iasa din impas? Avionul avea la bord doua persoane, un roman de aproximativ 65 de ani, proprietarul aparatului de zbor, si ginerele sau, cetatean american. In timpul zborului, cei doi au observat ca sunt probleme la elice si s-au pregatit sa aterizeze.

Cum problemele erau destul de grave, cei doi au hotarat sa aterizeze pe un camp intre satele Uzunu si Mihai Bravu.

Cand au vazut avionul pe camp, localnicii s-au speriat si au sunat la 112. Imediat, la fata locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, echipaje de politie si doua ambulante.

Cei doi barbati aflati in avion au fost raniti usor si au primit ingrijiri medicale. La miezul noptii, dupa ce anchetatorii au strans probe de la fata locului, angajatii pilotului au venit sa ridice avionul avariat.

Ancheta continua pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

##VIDEO107598##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.