Panica mare in echipa Faimosilor inainte de startul jocului pentru recompensa! Elena Marin a fost intepata de o insecta si se simte rau!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2021, 01:35
Elena Marin se simte rau, dupa ce a fost intepata de o albina, inainte de inceperea jocului de astazi.

Chiar inainte de inceperea jocului de recompensa, Elenei Marin i se face rau, dupa ce a fost intepata de o insecta.

Emisiunea „Survivor România”, un show plin de adrenalină și cu foarte multe răsturnări de situație. Cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări și care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat show-ul până în momentul de față.

Dincolo de condițiile grele din Republica Dominicană, concurenții trebuie să facă față traseelor dificile și care îi solicită la maximum, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Chiar dacă sunt abia la început, mulți dintre concurenți au început să își piardă răbdarea, mai ales în momentele în care echipele din care fac parte nu reușesc să iasă învingătoare.

Elena Marin are nevoie de ingrijiri medicale inainte de jocul de recompensa!

Momente dificile pentru Faimosi inainte de inceperea jocului pentru recompensa de astazi. Dupa ce Amnei i s-a facut rau pe insula si a avut nevoie de ingrijiri medicale si nu va fi prezenta pe teren astazi alaturi de echipa sa, Elena Marin s-a simtit si ea foarte rau, dupa ce a fost intepata de o albina si le spune colegilor sai ca are nevoie de ingrijiri medicale.

Faimoasa merge sa primeasca primul ajutor din partea medicului, caruia ii spune ce simptome a avut imediat dupa ce a fost intepata de albina. Acesta ii masoara tensiunea arteriale concurentei si decide sa o mai tina sub observatie ceva vreme pentru a-i urmari evolutia si abia apoi va hotara daca tanara se va putea intoarce pe teren alaturi de colegii sai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Stan si Elena Marin, cearta apriga! Orgoliile puternice isi spun cuvantul! "Te plangi de ce nu esti integrata in grup!"

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania