Panica mare in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela cere ajutor concurentilor! "Stati ca iau foc!" Aflati ce se va intampla, duminica, 4 iulie, intr-o editie incendiara de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2021, 22:28
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)
Cristina Mihaela trece prin momente de panica teribile in timpul Galei Puterea dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Gala Puterea dragostei de duminica aduce multe tensiuni dar si clipe de panica in platoul emisiunii! Aflati ce va pati Cristina Mihaela!

In casa Puterea dragostei, saptamana se incheie cu o Gala de-a dreptul incendiara, ce va fi plina de momente tensionate, de clipe de panica, dar si de situatii hazlii. Ca in fiecare seara de gala emotiile si tensiunile vor fi uriase si maine seara cand vor izbucni noi conflicte intre concurenti.
In editia de sambata, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cele mai votate trei fete sunt: Aya, Adelina si Alexandra, iar dintre baieti, cei mai votati trei sunt: Alex Stoica, Marinescu si Radu.

Cristina Mihaela, clipe de panica in Gala Puterea dragostei! "Stati ca iau foc!"

Seara de Gala la Puterea dragostei debuteaza cu un o prima cearta intre Marius si Radu, care se sicaneaza din cauza faptului ca amandoi au inceput sa le curteze pe Amira si Adelina. Insa nici Adriana nu se simte prea confortabil, dupa ce l-a respins de curand pe Marius, care intentiona sa formeze un cuplu cu ea initial.


Ulterior spiritele se aprind intre Marinescu si Adriana, care isi adreseaza jigniri grave. Marinescu o ironizeaza pe sora Alexandrei, asemanand-o cu un diamant, care nu face decat sa atraga barbatii. 

Citeste si: Victor de la Puterea dragostei este cel mai nou concurent! Pentru cine a venit carismaticul fotomodel si ce DETALII uluitoare au iesit la iveala despre el!

Marinescu: Tu esti pretioasa ca un diamant si se tin barbatii dupa tine, ca tie iti place treaba asta!

Adriana: Da, da, adevarat, Marinescu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: Pe mine nu m-a rasturnat nimeni!

La un moment dat Cristina Mihaela se panicheaza atunci cand lumanarea de masa ia foc. Aceasta le cere ajutor concurentilor pentru a stinge focul. Iar cel care sare rapid este Codrut, care reuseste sa rezolve problema.

Citeste si: Publicul a hotarat! Cristina Mihaela a anuntat care sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.