Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut tânăra și care va fi soarta ei în emisiune!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 nov 2022, 19:48
Foto(4)

Concurenții din Casa iubirii au fost panicați de dispariția bruscă a Dianei, însă nu și-au imaginat deloc prin ce calvar a fost nevoită să treacă tânăra, care a picat victima agresiunilor fostului ei iubit.

După ce în ediția de marți, toți concurenții au fost șocați să o revadă pe Natalia, fosta iubita a lui Sorin, care a revenit în Casa iubirii în calitate de concurenta, în ediția de miercuri lucrurile au scăpat de sub control și au luat o întorsătură neașteptată pentru Diana, care a trecut prin momente de coșmar și a revenit în emisiunea pentru a povesti ce anume a pățit.

Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit

În ediția de astăzi, panică și tristețea au atins cote maxime, după ce Diana și-a făcut apariția în Casa iubirii, după ce fusese dată dispărută de către colegele sale, care nu au știut ce anume i s-a întâmplat.

În prima parte a ediției de astăzi, fetele și-au exprimat uimirea și în același timp s-au arată extrem de panicate deoarece Diana a plecat seară precedentă la Mall și nu revenise încă. Mai mult decât atât tânăra nu a răspuns la telefon și nici nu a anunțat pe nimeni ce anume se petrece.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Nicoleta și Sorin! Tatăl Nicoletei, interviu de senzație! „După ce o să-i ceri mâna o să fie oșanca ta!” Iată cum au reacționat cei doi concurenți! 

În cele din urmă, Diana a revenit în Casa iubirii și a șocat pe toată lumea cu apariția ei. Încă de cum a pășit în platou, tânăra a izbucnit în lacrimi amare și le-a adunat pe colegele sale pentru a le povești ce anume i s-a întâmplat. Diana a mărturisit cu lacrimi în ochi că a trecut printr-un calvar teribil, provocat chiar de ea, deoarece a acceptat să se întâlnească în afară emisiunii cu fostul ei iubit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Diana a spus că bărbatul începuse să o caute de ceva vreme și mai mult decât atât a șantajat-o emoțional și a obligat-o să facă tot posibilul pentru a părăsi emisiunea, mai ales în perioada în care ea se afla în cunoaștere cu Cristian. Fetele din Casa iubirii au fost de-a dreptul șocate să o vadă pe Diana în acea stare: „Ce s-a întâmplat? Ești toată vânată! Ce-ai pățit?”

„Am venit să vorbesc cu voi! Nici nu știam cum să întru! Nu știu cum să încep și ce să vă povestesc! În urmă cu două săptămâni, l-am sunat pe fostul meu, l-am căutat eu singură, m-am văzut cu el și după aia s-a primit că am mai ținut legătură! Nu știu! Și toată săptămâna aia cât eu am fost în emisiune, atunci când am vrut să plec, pentru că eram într-un fel șantajată cu faptul că o să apară în emisiune toate informațiile că eu am discutat cu el! Da, eu am vorbit!

Da, ne-am văzut! Și frică asta de a apărea public tot ce se întâmplă... am vrut să evit total chestia asta! Și m-am dus ieri la Mall, am vrut să-mi cumpăr niște haine și după aia am vrut să mă duc la apartament să-mi iau iar niște haine că eu le-am dus acolo și s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Mă vedeți! Eu m-am dus la el să-mi iau niște lucruri! Motivul a fost că eu sunt încă în emisiune! Mi-era rușine că eu am căutat omul asta până acum!”, a spus Diana.

La vederea imaginilor emoționante si triste, toți băieții au solicitat permisiunea producție de a merge in casa fetelor pentru a o susține moral pe Diana si pentru a le fi alături partenerelor lor, care erau extrem de afectate de cele aflate. In cele din urma, Andreea Mantea își va face apariția in casa fetelor si după ce se va discuta despre situația fără precedent creata in emisiune, prezentatoarea TV o va anunța pe Diana ca din păcate va fi descalificată pentru faptul ca a luat legătura cu fostul iubit si s-au întâlnit in timp ce ea era concurenta in cadrul emisiunii. Toate fetele s-au arătat extrem de supărate pentru faptul ca fostul iubit al Dianei a reușit astfel, sa își atingă scopul, ca Diana sa fie eliminată din emisiune. 

Citește și: Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors! Concurenții, în stare de soc! Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 23 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.