Ingrediente
600 g lapte de cocos
1,5 plicuri foi de gelatina
2-3 rodii
100 g indulcitor
Coaja si zeama de la un lime
Mod de preparare
Se pune la fiert laptele de cocos impreuna cu coaja de lime si jumatate din indulcitor.
Se inmoaie un plic de gelatin, timp de cateva minute in apa rece, se stoarce bine si se incorporeaza in laptele de cocos, amestecand continuu pentru a se dizolva.
Se toarna in pahare (lasand spatiu si pentru toppingul de rodii), apoi se da la rece cateva ore.
Se curate rodiile de bobite, se trec printr-un blender sau printr-o sita pentru a separa sucul de seminte, apoi se strecoara bine, se incalzeste putin si se amesteca cu jumatate de plic de gelatina inmuiata in apa rece si stoarsa bine.
Se omogenizeaza bin,e apoi se toarna peste crema de lapte de cocos, ce s-a intarit la frigider.
Se da inca o ora la rece!
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii