Pantofi dama, eticheta stilului si personalitatii unei femei

Author: B.M.
Actualizat: 11 feb 2020, 08:00
pantofi de dama

Atunci cand femeile aleg pantofi dama, dorinta lor principala este ca acestea sa combine, la prima vedere, doua aspecte: eleganta si comoditatea. Prin urmare, este foarte important sa putem alege incaltamintea pentru viata de zi cu zi astfel incat sa fie si frumoasa si moderna si nu in ultimul rand comoda.

In pantofi dama femeile petrec o mare parte din timp, de aceea atentia principala este acordata aspectului - inaltimea tocului, forma, modelul, culorile, prezenta aplicatiilor, dar si asupra gradului de comoditate.

Daca e sa vorbim despre toc, el este ceea ce va face o incaltaminte comoda. Tipurile de toc sunt: mici, medii, intalte, groase si subtiri. De regula, cu cat tocul este mai mic, cu atat pantofii sunt mai confortabili. Pe de alta parte, cu cat tocul este mai subtire si mai inalt, cu atat pantofii sunt mai eleganti si mai feminini.

In garderoba fiecarei femei exista pantofi cu toc inalt, acestia fiind destinati mai mult evenimentelor importante. Femeilor care merg foarte mult pe jos nu le sunt recomandati pantofii cu toc inalt, ci mai mult pantofii cu toc mediu sau mic, pentru un plus de confort adus picioarelor.

Cu totii stim ca este putin probabil ca femeile sa se multumeasca cu o singura pereche de pantofi. Designerii ofera multe stiluri si modele, dar raman fideli principiului clasic: pantofii pentru femei reprezinta baza pentru care hainele si accesoriile sunt selectate, deci trebuie sa fie de inalta calitate. Cand o doamna poarta pantofi dama eleganti, ea este gata sa cucereasca orice varf si se straduieste sa obtina tot ce vrea. Multi oameni se uita in primul rand la pantofi si astfel se creeaza prima impresie, prin urmare pantofii pot fi o eticheta a stilului si personalitatii.

Majoritatea femeilor sunt ocupate toata ziua la serviciu, asa ca este foarte convenabil in zilele noastre sa poti comanda online perechea de pantofi preferata. Pe Adona.ro, sunt disponibile o multime de modele de pantofi, si nu numai, la preturi speciale.

Alegerea pantofilor se bazeaza pe stilul preferat al imbracamintei fiecarei femei. Iar pantofii sunt piesa cea mai de pret din garderoba unei femei.

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.