Papusa Barbie UMANA a uimit reporterii cu declaratii socante! Pretinde ca stie motivul pentru care unele femei se nasc urate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:22

Valeria Lukyanova, supranumita si Papusa Barbie Umana a acordat un interviu in exclusivitate unei reviste. Daca pana acum v-a uimit cu fizicul ei care are nimic omenesc, stati sa vedeti ce idei ii trec prin cap.

Modelul din Ucraina, Valeria Lukyanova, care a devenit celebra gratie asemanarii cu Papusa Barbie a acordat un interviu in exclusivitate unui reporter din Marea Britanie. Valeria este supranumita Papusa Barbie Umana, iar de cand a devenit faimoasa nu a incetat sa surprinda publicul cu declaratii socante.

Daca bunaoara sustinea ca a inventat un nou tip de dieta, care are ca ingredient principal doar aerul, denumita "aerianism", in cel mai recent interviu, blonda a declarat ca stie motivul pentru care unele femei se nasc urate.

Michael Idov, un reporter din Marea Britanie, a mers special in Ucraina pentru a se intalni cu Valeria Lukyanova.

Reporterul a descris-o ca pe o prezenta din plastic. In opinia lui este evident ca Papusa Barbie Umana a avut numeroase operatii estetice. Sanii sunt supradimensionati, fata are o forma ciudata, soldurile sunt inexistente, iar parul ei auriu reprezinta de fapt extensii de par si mese.

Ceea ce l-a uimit, insa, au fost declaratiile ei, mai socante decat fizicul ei.



" Toata lumea vrea sa aiba o silueta subtire. Toate fetele isi pun implanturi mamare. Toti recurg la operatii estetice daca au un defect fizic. Cu totii vrem sa aratam perfect. E un fenomen global acum. De exemplu, daca o rusoaica se marita cu un armenian si vor avea o fata, atunci e probabil ca aceasta sa mosteneasca nasul tatalui ei, fapt care o va complexa pe viitor si va dori sa il corecteze prin operatie.
E degrandant faptul ca in prezent rasele umane se amesteca. In anii 1950- 1960 existau atatea femei frumoase fara a apela la chirurgia plastica. Dar, acum, din cauza casatoriilor inter-rasiale, femeile sunt urate. Eu ador rasa nordica. Am pielea alba si parul blond, apartin rasei specifice din estul Marii Baltice si imi place acest lucru la mine
", a declarat Valeria Lukyanova, scrie Huffington Post.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii