"Papusa" care a SOCAT intreaga lume isi arata ADEVARATA FATA! Uite-o NEMACHIATA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 15:15

Revista V, o celebra publicatie americana a facut un pictorila extraordinar cu Valeria Lukyanova, una dintre fetele care seamana izbitor de mult cu o papusa Barbie.

Valeria a devenit celebra pe internet, dupa ce a postat poze cu ea pe diverse site-uri, imagini in care asemanarea ei cu o papusa Barbie este de-a dreptul izbitoare.

 

Nu va ganditi ca asa s-a nascut pentru ca nu este adevarat, tanara a facut investitii serioase in imaginea sa, astfel incat sa arate ca jucaria prefera a fetitelor. Si pentru a-si atinge acest scop de fiecare data cand iese pe strada se machiaza si se imbraca in asa fel incat sa arate ca o papusa, chiar daca este cat se poate de vie. Cum

arata fara machiaj? Puteti vedea in imaginile de mai jos. Voua cum vi se pare? 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Poti vedea mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.