Par a fi familia ideala, nu tot ceea ce pare roz pe dinafara este la fel si pe interior. Secretul Angelinei Jolie despre copiii sai

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 18:20

S-a spus adesea ca succesul are un pret mare, iar moneda de schimb in cazul oamenilor celebri este nefericirea din planul personal.

Daca ne uitam la frumoasa familie formata din Angelina Jolie, Brad Pitt si cei sase copii ai lor, tindem sa credem ca exista si exceptii insa ne-am insela. La ei, situatia nu este roz ca-n basme, iar Angelina si Brad nu sunt chiar parintii perfecti in care pozeaza adesea.

Multi apropiati ai faimosului cuplu s-au aratat ingrijorati de faptul ca cei 6 copii ai lor, cresc mai mult cu bonele, decat sub supravegherea propriilor parinti.

Maddox, Zahara, Pax, Silohn, Vivienne si Knox cica sunt tare greu de tinut in frau, sunt rai din cale afara, indisciplinati si razgaiati peste masura.

Copiii nu par deloc cuminti, se imbraca fix cum vor ei, dovada ca poarta slapi cand merg in aeroport si se scobesc in nas cat e ziua de lunga. Ca sa ne credeti pe cuvant, iata ce s-a intamplat in timpul unei plimbari: Pax, unul dintre copiii adoptati ai cuplului Jolie-Pitt, s-a zmucit din mana mamei sale si a trecut strada in fuga.

Daca frumoasa Angelina Jolie, tine cure de slabire si are grija sa manance sanatos pentru a-si mentine silueta perfecta, bonele au declarat ca cei mici sunt incapatanati si ca mananca gogosi si prajituri la micul dejun. Se pare ca gasca de plozi este dependenta si de fast-food, sucuri, inghetata si bomboane.

Apropiatii familiei sunt ingrijorati si de igiena copiilor, iar asta deoarece Angelina nu-si invata copiii sa se spele pe maini inainte de masa si nici pe dinti dupa ce mananca.

Se aude ca acestia fac baie doar cand isi aduc aminte, motiv pentru care sunt mai mereu murdari si miros urat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este cunoscut faptul ca Angelina si Brad au probleme cu fiica lor cea mare, Shiloh, care la 9 ani, se imbraca si se comporta ca

un baiat! Se tunde baieteste si ii place sa i se spuna John, iar mama ei ii face pe plac si nu o forteaza sa poarte rochite sau sa se joace cu papusi.

##VIDEO140280##

Sa speram ca acest caz nu va deveni similar cu transformarea lui Bruce Jenner in Caitlyn, ca noua acolo ni s-a dus gandul imediat ce am auzit de situatia fetitei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.