Par atat de fericite si implinite, dar au adevarate DRAME in spate! TOPUL VEDETELOR care au incercat sa se sinucida

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Au o viata plina de stralucire, insa in adancul sufletului lor curg siroaie intregi de lacrimi.

Celebritatea nu-i asa o podoaba dupa care sa tanjesti, ci mai degraba o corvoada, daca ar fi sa ne uitam la tentativele de sinucidere ale urmatorilor staruri.

Stiti ca este frumoasa, blondaa si ca filmele in care joaca aduc mereu … zambetul pe buze. Iata totusi ca actrita Drew Barrymore …nu este mereu atat de vesela, precum pare! Inca din copilarie, s-a confruntat cu tulburarea bipolara si a inceput sa consume alcool si chiar… droguri! Urmarile au fost aproape…fatale! La doar 14 ani, a vrut sa isi puna capat zilelor!!! Noroc ca tentativa a esuat si ca tratamenele de

dupa au reusit sa o aduca pe linia de plutire. Pfiu!

De necrezut, dar pana si simpaticul Owen Wilson a fost la un pas de moarte! A incercat sa se sinucida prin supradoza de pastille si taierea venelor. Motivul invocat de actor a fost o cearta aprinsa cu un prieten extrem de apropiat. Gurile rele spun insa ca despartirea de fosta lui iubita Kate Hudson l-ar fi facut sa nu mai fie constient de actele sale! Cand a vazut-o pe frumoasa blonda de mana cu alt barbat, Owen a simtit ca nu mai are…pentru ce sa traiasca! Binee ca

i-a venit mintea la cap!

Urmatoarea diva pe care era sa o pierdem definitiv este artista careia i se spune mai nou: printesa pop. Nu, stati linistiti, nu este vorba despre Britney Spears, care ne-a obisnuit cu tentativele ei de sinucidere, ci TOCMAI despre…simpatica KATY PERRY! Suprinzator, dar artista a vrut sa spuna ‘Adio’ acestei lumi. Divortul de Russel Brand a daramat-o psihic si nu mai gasea niciun motiv pentru care…sa traiasca! Mda… adevarul e ca… sa ai o jumatate de planeta care sa te admire si se te aplaude…nu-i sufficient, nu?!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Este

una dintre cele mai frumoase femei de pe planeta, insa pana si EA a cazut in ghearele depresiei. Dupa incheierea mariajului cu David Justice, Halle Berry, actrita de succes si simbol al puterii feministe, a recunoscut public ca a incercat sa-si ia viata prin intoxicare cu monoxid de carbon!!! Ce a facut-o sa se razgandeasca? Gandul ca mama ei ar putea avea un soc cand o s-o gaseasca moarta.

E bine totusi ca intr-un final au realizat ce grozavii puneau la cale si ca n-au disparut din viata noastra!