Par un cuplu normal, dar ascund un SECRET TULBURATOR fata de copiii lor

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Nick si Bianca, in varsta de 27, respectiv 32 de ani au doi copii minori in varsta de 3, respectiv un an. Cei doi nu reprezinta, insa, un cuplu conventional.

Nick si Bianca sunt un cuplu de transexuali. Asta inseamna ca Nick, in varsta de 27 de ani, s-a nascut fata, dar s-a hotarat sa traiasca ca un barbat in urma cu sapte ani. Acelasi lucru este valabil si pentru Bianca care s-a nascut baiat, dar traieste ca femeie de 11 ani.

Cei doi sunt casatoriti si au impreuna doi copii superbi. Partea bizara abia acum vine. Atat Nick, cat si Bianca nu si-au facut operatie totala de schimbare de sex.

Nick se numea in trecut Nicole, in timp ce Bianca era un tanar pe nume Jason inainte de a deveni femei. Desi si-a pus implanturi cu silicon, Bianca si-a pastrat organul sexual original, la fel si Nick.

Pentru copii, Nick, fosta Nicole este tatal, in timp ce Bianca, fost Jason, este mama. Insa cand vine vorba de conceperea odraslelor lor, lucrurile au stat exact pe dos. Nick a ramas insarcinat, sau insarcinata, ducand ambele sarcini pana la termen si dand nastere celor doi baieti ai cuplului.


" Mi-a fost greu sa fiu insarcinata, dar sa-mi pastrez totodata si infatisarea de barbat", a declarat Nick pentru Daily Mail. Cuplul isi face griji pentru momentul cand vor fi nevoiti sa le dezvaluie copiilor lor despre identitatea lor sexuala, dar si despre faptul ca tatal lor, sau cel putin persoana pe care ei o cred drept "tata", i-a adus pe lume, iar persoana careia ii spun "mama" este de fapt, barbat din punct de vedere biologic.


Nick si Bianca spera ca vor incheia procesul lor de trazitie de la femeia la barbat si invers printr-o operatie totala de schimbare de sex, insa, deocamdata cei doi nu-si pot permite o asemenea interventie." Le vom spune copiilor adevarul cand va veni momentul. Nu imi fac griji de felul in care vor reactiona. Le vom explica ca nu este nimic rau in asta. Copiii nu judeca si accepta foarte usor anumite lucruri sau schimbari, a adaugat Nick.



Bianca pe vremea cand era Jason

Nick pe vremea cand era Nicole

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.