Par un cuplu normal, dar ascund un SECRET TULBURATOR. Vei ramane MUT de uimire!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 04:50

Doi soti sustin ca au gasit secretul fericirii in cuplu. Esti pregatit sa afli cu ce sacrificii?

Ian si Paula McFadyen, doi soti din Marea Britanie in varsta de 47, respectiv 49 de ani nu reprezinta un cuplu obisnuit. Sunt casatoriti de 10 ani, dar in tot acest timp cei doi au facut sex mai putin de 5 ori. Paula McFadyen a povestit pentru cotidianul Daily Mail ca in primii 6 ani casnicie sotul ei nu suporta sa doarma in aceeasi camera cu ea.

Ian McFadyen a fost violat de mai multe ori cand era copil si de atunci are probleme de atasament.

Nu suporta sa fie atins sau sa doarma in acelasi pat cu sotia sa. In prezent cei doi soti dorm in aceeasi incapere, insa, au paturi separate. Momentele intime intre ei s-au petrecut doar cand Ian a fost prea beat ca sa mai opuna rezistenta.

Desi ia anti-depresive pentru a face fata racelii sotului ei si a lipsei de intimitate, Paula McFadyen sustine ca relatia lor este perfecta asa.
Sunt prieteni desarvarsiti, iar Ian este singurul barbat din lume pe care se poate baza. Femeia a mai fost casatorita si are un fiu din primul mariaj. Ian este un tata grozav pentru baiatul ei. Inainte de a se casatori, Ian a avertizat-o ca mariajul lor avea sa fie lipsit de sex.

" Am avut momente cand am vrut sa renunt la casnicie, dar daca ma gandesc mai bine, Ian este sotul perfect din toate puctele de vedere.
Exista atat de multe aspecte ale unei relatii de iubire, in afara sexului
", a declarat Paula McFadyen.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii