Parada de talente pe litoral! Preselectie pentru tinerele apetisante care vor sa urce in carele lui Mazare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 09:10

Domnisoare zvelte si frumoase, dar si tineri, care vor sa urce in carele alegorice ale primarului Mazare! Selectia e dura, insa!

Carnavalul din Mamaia a devenit déjà un fenomen in tara. Atat de multi doritori vor sa se urce in carele lui Mazare incat  organizatorii au scos la bataie mai multe posturi. Duminica a fost preselectia… Multi chemati, putini alesi. Domnisoarele sunt cele care trebuie sa  indeplineasca niste criterii stricte... Nu de alta, dar Radu Mazare este pretentios: „fetele trebuie sa aiba minim 1.70 inaltime pentru ca sunt gata costumele, facute de un designer si trebuie sa intre in costume”, spun organizatorii.

Iar cum aspectul fizic este piesa de rezistenta pentru un show de neuitat, domnisoarele au venit aranjate pana la ultima suvita. Cat despre haine: cat mai colorate si cat mai... mulate! Fiecare CV va fi studiat cu multa atentie de juriu, iar pana la sfarsitul saptamanii viitoare, organizatorii trebuie sa aleaga cei mai potriviti candidati pentru parada carelor alegorice. Duminica viitoare se vor incheia contractele si se vor incepe repetitiile pentru cel mai in voga eveniment al anului, unde, si de data aceasta, protagonist va fi primarul Radu Mazare...

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: