Parada de tinute superbe la petrecerea Kanal D! Adelina Pestritu si Ilinca Vandici au fost ravasitor de sexy, iar Teo, Gabi Cristea si Simona Patruleasa au aratat divin

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 22:10

Lansarea grilei de toamna a postului Kanal D a fost marcata cu o petrecere de zile mari, gazduita de un club renumit din Capitala.

Vedetele Kanal D au stralucit la eveniment cu tinute superbe, atent alese, intrarea in club parand un adevarat catwalk.


Adelina Pestritu si Ilinca Vandici au optat pentru rochii scurte, decoltate, care le-au pus in valoare siluetele perfecte, iar Simona Patruleasa a fost o aparitie de senzatie intr-o rochie rosie care ii venea ca turnata.


Teo a aratat divin intr-o rochie neagra, frumos accesorizata, iar Gabi Cristea a ales o creatie care i-a scos in evidenta bronzul intens.
Nici sotul prezentatoarei nu a fost mai prejos, acesta alegand o tinuta smart casual care i se potrivea de minune.


In aceasta toamna, Kanal D vine in intampinarea dorintelor telespectatorilor cu divertisment la superlativ prin show-uri precum ”Roata Norocului”, serialul de comedie „Leana s-a intors” al trupei de umor Vacanta Mare, formate care au cucerit publicul inca de la lansare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”


„Teo
Show” le face romanilor dupa-amiezile mai optimiste, „Te vreau langa mine” aduce fata in fata tineri dornici de a-si gasi sufletul pereche,  iar jurnalul monden  „D-Paparazzi” vine cu detalii picante din viata vedetelor. ”WOWBiz” continua sa le faca noptile albe telespectatorilor cu dezvaluiri incendiare, iar reality-show-ul "Ochii din umbra” prezinta cele mai scandaloase povesti de viata.


Stirile Kanal D si emisiunea de reportaje "Asta-i Romania!” aduc pe micile ecrane realitatile romanesti, cu bune si cu rele, iar serialul turcesc de succes ”Un destin la rascruce” cucereste tot mai multi fani pe zi ce trece.
( sursa wowbiz.ro)