Parapsihologii explica cine si ce sunt copiii Indigo. Crezi ca ei vor salva lumea? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Bioterapeutul Ana Maria Blanaru, Ingrid Baciu, ezoterist si Monica Visan au fost invitate in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" pentru a aborda un subiect deosebit in materie de spritualitate: copiii Indigo.

Cine sunt acesti copii, cum ii recunoastem si care este menirea lor? Specialistii in parapsihologie spun ca acest tip de copii s-au nascut dupa 1970 pana in 2000 si au fost denumiti "Copii Indigo" deoarece aura lor are culoarea violet.

Despre ei s-au scris tot felul de carti si circula multe teorii. Se presupune ca acesti copii sunt suflete menite sa schimbe lumea in bine. Poseda diverse capacitati extrasenzoriale, sunt foarte talentati, creativi si dau dovada de maturitate inca de mici.


Copiii Indigo sunt denumiti "noua generatie". Ei vin cu forte proaspete si vor sparge tiparele acestei lumi. Sunt suflete evoluate, asa sustin ezoteristii si parapsihologii. Aura lor vibreaza continuu pentru a curata lumea de prejudecati, tabu-uri si ganduri negative. Au un spirit combativ si cer intotdeauna argumente atunci cand li se explica ceva.

Urmareste video si afla cum poti recunoaste un copil Indigo!

 

Taguri: