Parastas de trei luni pentru Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat între sora artistului și impresarul Doru Gușman la pomană

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 nov 2022, 12:45

Au trecut trei luni de când Petrică Mîțu Stoian a trecut la cele veșnice. După ce și-au aruncat cuvinte grele, Maria Tarchila, sora lui Mîțu, și impresarul Doru Gușman s-au împăcat la parastasul regretatului artist.

În urmă cu câteva zile a fost organizat parastasul de trei luni al regretatului interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Impresarul Doru Gușman a fost cel care a organizat totul și, totodată, a decis să încheie orice conflict cu sora artistului, astfel a invitat-o la pomană.

Parastas de trei luni pentru Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat între sora artistului și impresarul Doru Gușman la pomană

Maria Tarchila, sora regretatului artist, a dezvăluit că a mers la Craiova, acolo unde au fost împărțite pachetele cu mâncare la mormânt, după care Doru Gușman a organizat o masă acasă cu câteva persoane.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms.

Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică.

Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu”, a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, sora cântărețului a mai mărturisit că a fost împreună cu o nepoată, asta deoarece cealaltă soră a sa e la muncă în Germania și nu a putut să fie prezentă. 

Maria Tarchila și Doru Gușman au îngropat securea războiului după lungi certuri.

”A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă.

S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, a mai zis ea.

Citeste si: Sora și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian au făcut pace la 3 luni de la decesul solistului!