„Parcă ești sechestrată”. Trupul degradat, găsit într-un apartament din București, ar putea fi al fiicei femeii dispărute. Nimeni nu mai știe nimic de ele de aproximativ două luni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iun 2023, 09:01

Mama femeii dispărute a venit la fața locului, pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta

Sursa: observatornews.ro

Trupul unei femei, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, chiar de către proprietarul locuinței. Deși identificarea persoanei decedate este îngreunată de starea de putrefacție, se crede că ar putea fi chiar fiica femeii dispărute.

Trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost găsit în lada unui pat, într-un apartament din București și ar putea aparține fiicei femeii de care nimeni nu mai știe nimic. Ambele ar fi dispărut în apropiere de Paște.

Cadavrul găsit într-un apartament din București ar putea fi al unei copile de 12 ani

Cadavrul, descompus suficient de mult cât să nu permită identificarea lui prea ușor, a fost descoperit în lada unui pat, într-un apartament din Sectorul 4, pe Strada Gornești. Inițial, s-a crezut că persoana găsită este o femeie, dar, de fapt, ar putea fi chiar fiica ei.

Mama femeii dispărute a venit la fața locului, pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta, temându-se ca iubitul ei, cu care avea o relație de șapte ani, să nu îi fi făcut ceva rău.

Aceasta a arătat ultimele mesaje pe care le-a trimis fiicei sale.

Femeia, fiica ei și nepoata sa urmau să se întâlnească într-o după-amiază, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Femeia susține că și-a sunat fiica, văzând că nu mai dă de ea, dar în zadar: „ I-am trimis eu mesaje vocale… «Mona, răspunde! Răspunde! Parcă ești sechestrată de nu mai răspunzi deloc la niciun telefon! »”.

Citește și: Modul macabru în care o femeie din București și-a găsit sfârșitul! Victima a fost găsită într-un sac de plastic, în lada patului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, nepoata femeii îi povestea că mama ei și iubitul acesteia se tot certau, el fiind și o persoană extrem de geloasă, lucru ce o face pe biata femeie să se gândească, acum, la cele mai negre scenarii.

Copila și mama ei, dispărute de mai bine de o lună

În apropierea Paștelui, nu doar fiica ei a dispărut, ci și nepoata sa, de care nimeni nu știe nimic. Conform observatornews.ro, familia le-a dat dispărute pe cele două pe data de 5 mai, iar sesizarea familiei a reajuns în prim-plan, după ce anchetatorii și-au dat seama că ar putea avea legătură cu cadavrul din lada patului.

Bărbatul cu care femeia avea o relație a dispărut de câteva săptămâni, el fiind și principalul suspect. De asemenea, pentru a se stabili cui aparține cadavrul, au fost preluat probe AND, urmând ca acestea să indice persoana decedată.

Citește și: Povestea dramatică a unui copil de 13 ani din Dâmbovița. Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

De asemenea, necropsia urmează să arate când și cum și-a pierdut viața persoana respectivă. Cercetările continuă, iar anchetatorii și oamenii legii iau în calcul mai multe variante de soluționare a cazului.