Parca s-a dezlantuit potopul la Iasi. O ploaie de cateva minute a transformat orasul intr-o mica Venetie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:58

Un batran a fost la un pas sa se inece in timp ce traversa o strada inundata.

In imaginile surprinse de un cameraman amator se poate observa cum un batran incearca sa treaca strada chiar in timpul furtunii care s-a dezlantuit, aseara, in Iasi. Cum drumul era plin de apa,la un moment dat,  suvoiul  il darama pe bietul  omul. Ramas captiv in mijlocul strazii inundate, barbatului ii sare in ajutor un trecator imbracat intr-un  tricou de culoare alba.

Priviti cum barbatul il prinde pe batran  il ridica din apa si cu putere il trage la marginea soselei.

Dupa  ce a reusit sa-l scoata pe batran   din apa, tanarul a mai stat langa el pentru a-l ajuta sa depaseasca shocul prin care a trecut. Norocul omului a  fost si faptul  ca in timp ce era cazut in apa nu a trecut nicio masina. Atunci  cine stie ce tragedie s-ar fi putut intampla.

Intr-o alta parte a orasului Iasi, din cauza ploii abundente, sistemul de canalizare a cedat.

Parca ar fi o fantana arteziana in mijlocul intersectiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Din cauza inundatiilor, traficul  rutier s-a desfasurat cu dificultate, unii soferi  s-au intors din drum de teama sa nu ramana blocati in apa.Altii, mai curajosi, s-au avantat prin puhoaie dar abia au putut inainta. Ruperea de nori a facut ca in unele zone din oras apa sa  acopere aproape in totalitate   masinile iar parcarile s-au transformat parca in lacuri de acumulare.