”Parcă știa că va fi ultima seară cu noi”. Familia și apropiații deplâng moartea Ralucăi, tânăra decedată în Turcia după patru operații estetice. Mărturia cutremurătoare făcută de soțul femeii

Autor: Diana Bostan

Raluca Ciupitu a murit după patru intervenții estetice efectuate într-o singură zi

Sursa: Captură TikTok

Raluca Ciupitu, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit sfârșitul în Turcia, acolo unde a fost supusă la patru intervenții estetice într-o zi. Deși a trecut un an de la moartea tinerei, familia și apropiații sunt în continuare în stare de șoc, postând mesaje emoționante și videoclipuri de înainte de tragedie.

O adevărată tragedie a avut loc în Turcia, în februarie 2023, acolo unde Raluca, o româncă în vârstă de 35 de ani, și-a găsit sfârșitul după patru operații estetice efectuate în aceeași zi. Familia și soțul femeii trec acum prin momente grele, amintindu-și cu drag de ea.

Rudele și apropiații nu-și revin din șocul pierderii Ralucăi

La doar 35 de ani, Raluca Ciupitu își punea speranțe în intervențiile estetice pentru a-și vedea visul devenind realitate.

Cu o investiție financiară de 8.000 de euro, ea s-a supus la patru operații estetice efectuate în aceeași zi. Tragedia a lovit acum un an, însă amintirea ei este încă vie în inimile apropiaților.

La un an de la tragedie, soțul femeii a postat un videoclip emoționant, fiind devastat de moartea soției sale. Bărbatul a scris în postarea sa faptul că femeia ar fi simțit că ceva rău urmează să se abată asupra familiei sale.

Raluca a lăsat în urmă un soț îndurerat și o fiică în vârstă de 16 ani.

Citește și: ”Fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon” Operațiile estetice i-au adus sfârșitul unei tinere. Soțul face dezvăluiri terifiante din ziua tragediei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Ultima seară cu inima și sufletul din mine. Ochii mei frumoși și blânzi. Parcă simțea nenorocirea asta. Ochii ei și multe altele. Toată noaptea ne pupa pe mine și pe fată. Parcă știa că va fi ultima seară cu noi.”, a scris bărbatul, într-o postare făcută pe contul său de TikTok.

@ronaldobraila

Parca simțea nenorocirea asta 😔😔😔ochii ei si multe alte semne 😔😔😔🥺🥺🥺

♬ original sound- 🎶

Soțul femeii a făcut o mărturie cutremurătoare

La un an de la tragicul eveniment, soțul Ralucăi a găsit puterea de a-și exprima durerea și de a relata detaliile zilei fatidice. Bărbatul a mărturisit cum a trecut prin momente de neînțeles și disperare în timp ce aștepta să primească vești despre starea soției sale.

În acele clipe tulburătoare, fiecare minut părea o eternitate, iar incertitudinea cu privire la soarta Ralucăi a fost cu atât mai greu de suportat.

Cu toate așteptările și speranțele, operația care ar fi trebuit să dureze aproximativ 4-5 ore s-a întins la 9 ore. Această prelungire neașteptată a generat îngrijorare și anxietate pentru cei apropiați, care au trăit ore de așteptare pline de tensiune și neliniște.

Citește și: Gestul șocant al unei femei: A încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia, pentru a evita plata unei operații estetice

”Dimineață a venit o asistentă să îi ia sânge și am văzut că doamna respectivă era panicată.(...) Am plecat cu ea din salon, iar pe holul spitalului i s-a făcut rău, a căzut și s-a făcut neagră. Au venit asistentele, i-au făcut ceva, cică făcuse o cădere de calciu. Și-a revenit un pic, dar mă gândeam ce fac dacă pățesc la fel cu ea la hotel. Am dus-o la hotel cu mașina mea, nu cu ambulanța. A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere” ”,   a spus Petrea Ciupitu, soțul Ralucăi, pentru  Gândul.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.