Parcagii fac legea in Politie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:44

Fenomenul parcagiilor care fac legea pe strazi a ajuns si la urechile politistilor.

Saptamana trecuta dupa ce echipa Stirilor Kanal D a fost atacata cu un cutit pe strada, un politist a fost umilit de alti huligani. Sindicatul Politistilor Romani ii cere presedintelui tarii sa intervina!

Sunt scene pe care nu ai sa le intalnesti niciodata intr-o alta tara civilizata. Dar la noi se poate si asa. Acest politist este umilit si batjocorit de un grup de parcagii. Omul pateste toata rusinea dupa ce a „indraznit” sa ii indeparteze din locul de parcare din care fac bani frumosi.

Fara nicio retinere, individul isi da pantalonii jos chiar de mana cu politistul. Gestul se repeta de mai multe ori sub ochii oamenilor legii.


Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie da din umeri si marturiseste ca situatia e de mult iesita de sub control si totul din  cauza lipsei de proceduri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa

ca domnilor, voi cei responsabili cu bunul mers in tara aceasta, mai priviti odata  imaginile, vi se par suficient de socante incat sa schimbati ceva?