Parchetul lucios alb este si va ramane alegerea perfecta indiferent de situatie!

Author: Oana Picerea

Orice persoana isi doreste sa aiba o locuinta cat mai calda, primitoare si care sa-i ofere toata intimitatea dorita, din toate punctele de vedere, iar pentru ca acest lucru sa fie realizabil, trebuie sa tina cont chiar si de cele mai mici detalii.

Design-ul interior are un rol extrem de important in ceea ce priveste confortul din locuinta dumneavoastra, deci fie ca este vorba despre un living, dormitor, bucatarie sau baie, fiecare incapere trebuie sa beneficieze de o amenajare realizata cu bun gust.

Indiferent ca veti alege un stil clasic sau modern de amenajare, intotdeauna finisajele vor fi importante, fiind influentate inclusiv de calitatea materialelor folosite.

Nu exista om care sa nu isi doreasca o locuinta proprie care sa fie amenajata dupa bunul plac, pentru ca aceasta sa-i ofere tot confortul pe care si-l doreste. Cele mai importante spatii dintr-o casa, sunt reprezentate de living si dormitor deoarece in aceste zone oamenii isi petrec cea mai mare parte a timpului. Living-ul este folosit pentru relaxare si pentru acele momente in care sunt poftiti musafirii in vizita, iar dormitorul pentru odihna atat de necesara.

Parchetul reprezinta unul dinte cele mai importante elemente in materie de design interior, iar daca va doriti un rezultat cu adevarat spectaculos, atunci trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a lua orice decizie, poate chiar sa luati in considerare ideea de a apela la servicii de specialitate in design interior.

Un tip de parchet care niciodata nu se va demonda, este parchetul lucios, insa nu orice tip, ci parchetul alb lucios care are calitatea de a reda oricarei incaperi un sentiment de liniste si prospetime.

ParchetSuperLucios.ro este magazinul online care pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune solutii in materie de parchet alb lucios, disponibile de asemenea la un raport calitate/pret extrem de avantajos. Nu degeaba 80% din vanzari sunt reprezentate de parchetul alb lucios, care in prezent este si cel mai in voga tip de parchet.

Parchetul super lucios comercializat de catre Parchetsuperlucios.ro este extrem de usor de montat, fiind disponibil pe site, chiar si un tutorial cu procedura de asamblare a acestui tip de pardoseala. In cazul in care veti urmari videoclipul realizat pentru montajul parchetului, veti putea observa calitatea produsului si atentia la detalii a producatorului imbinarea dintre doua placi fiind paractic insesizabila.

Avand in vedere faptul ca este vorba despre un parchet laminat lucios, exista si o serie de avantaje:

  • Este usor de montat – datorita sistemului de prindere, placile se imbina aproape singure intre ele, fiind eliminata necesitate oricarui tip de adeziv

  • Are o durabilitate extinsa – pe termen lung, utilizarea parchetului laminat este ideala, fiind confectionat dintr-un material rezistent la lumina si radiatii UV care nu se va decolora, este rezistent la uzura si isi pastreaza calitatea in timp

  • Suprafata este igienica si foarte usor de curatat – dat fiind faptul ca este vorba despre o suprafata lucioasa si impermeabila, nu va retine nici umezeala si nici praful. Acestea se vor depune la suprafata, ulterior fiind extrem de simplu de curatat. Curatarea se face usor, fie cu o carpa umeda, fie cu un mop, doar cu apa, fara a fi nevoie de solutii speciale de curatat

  • Confera o senzatie de confort sporita in comparatie cu gresia, va mentine o temperatura mai ridicata, ceea ce este perfect in special in timpul sezonului rece, cand podeaua va contribui la pastrarea unei temperaturi optime in interiorul locuintei

  • Este ideal si pentru incalzirea prin pardoseala – aceasta solutie pentru incalzirea unei incaperi este din ce in ce mai practicata, iar parchetul laminat se poate aseza fara nici un fel de problema peste un astfel de sistem. In plus, fiind un material care nu se raceste usor si se incalzeste repede, gradul de confort este sporit

 

In ceea ce priveste serviciile si produsele oferite de Parchetsuperlucios.ro, acestea sunt printre cele mai avantajoase. Cel mai clar exemplu, este dat de faptul ca puteti solicita mostre gratuite, astfel incat va puteti convinge de calitatea superioara a produselor iniante de cumparare. Acest serviciu este oferit pentru ca clientii sa poata lua contact cu produsele pe care vor sa le achizitioneze, deoarece fiind vorba despre un magazin online poate exista o anumita retinere legata de cumparare. Cei care solicita acest lucru, vor primi mostra prin curier, complet gratuit.

Pentru pretul parchetului laminat super lucios, veti ramane placut surprinsi de calitatea superioara a acestuia. Pe site-ul Parchetsuperlucios.ro puteti gasi si viziona diverse materiale video realizate de aceasta echipa de profesionisti, cu scopul de a demonstra calitatea parchetului.

Recomandam acest parchet alb lucios comercializat de catre Parchetsuperlucios.ro si pentru ca avem siguranta ca veti multumi mai tarziu pentru alegerea facuta. Accesati acum magazinul online unde veti gasi in detaliu toate informatiile de care aveti nevoie, iar daca ati gasit produsul pe care il cautati, nu ezitati sa plasati comanda.



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.