Parcul la tine acasa: la ce sa fii atent cand cumperi un leagan pentru copii

Autor: B.M.
Actualizat: 19 mai 2017, 13:44

Sa ai un leagan pentru copii numai al tau, sa te bucuri de senzatia pe care doar un leagan pentru copii ti-o poate oferi – e un vis pentru toti copiii. Si cum stim asta?

Pentru ca si noi am fost copii, si noi ne-am fi dorit sa avem un leagan pentru copii al nostru, nu ca cel din parc, in care primul venit era si primul servit.

Ca parinti, foarte multi ne gandim ca un leagan pentru copil nu doar ca aduce bucurie celor mici, dar si confort pentru cei mai mari. Asta pentru ca te increzi altfel intr-un leagan pentru copii pe care il cumperi tu, verificandu-i calitatea si siguranta, decat intr-un leagan pentru copii din parc.

Inainte de a alege design-ul sau culoarea, sunt alte lucruri de luat in considerare atunci cand sunteti pregatit sa achizitionati un leagan pentru copii.

In cazul in care aveti un copil cu varsta intre 6 luni si 2 ani, optiunea de scaun din plastic moale devine una foarte viabila cand vine vorba despre un leagan pentru copii. Nu doar ca e moale, dar permite si confort la spatele celor mici, facand foarte placuta joaca pentru ei.

Iar atunci cand cresc mai mari, puteti sa inlocuiti scaunul pentru a obtine un nou leagan in aer liber pentru micuti. Si pentru a aduce zambete.

Ulterior, varianta cea mai buna pentru un leagan pentru copii o reprezinta cel din metal si din lemn. Cand vorbim despre un leagan pentru copii, ne gandim automat la siguranta.

Faceti toate verificarile ca respectivul leagan pentru copii pe care doriti sa il achizitionati este stabil.

Asta pentru ca cei mici adora sus, tot mai sus, si mai sus. Iar pericolul de accidente poate fi foarte mare daca nu exista stabilitate. Mai mult decat atat, verificati cu atentie ca leaganul este foarte bine prins, la fel si scaunul in care cel mic se va aseza.

Stim ca suna ciudat, dar si parintii pot verifica acest lucru. Puteti chiar merge cu cel mic la cumparaturi si verifica cat de solid e respectivul leagan pentru copii pe care doriti sa il achizitionati.

Abia apoi puteti discuta despre culori si material, dupa ce confortul si siguranta.

Vremea calda imbie la parc, imbie la activitati specifice. Descoperiti oferta Noriel la jucariile de exterior pentru copii. Acolo, veti vedea si leagane pentru copii, la preturi accesibile si interesante, care cu siguranta vor aduce zambetul pe buze tuturor copiilor. Pentru ca, nu e asa, am fost si noi copii.

Stim doar.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.